ūüí¶ūüíč T√§√§lt√§ et l√∂yd√§ Kik seuraa vaan pelkk√§√§ seksi√§

Täältä et löydä Kik seuraa vaan pelkkää seksiä.

Jäseniä paikalla:
Naisia: Miehiä:
*Jatkamalla palveluun vakuutat olevasi yli 18-vuotias.

Unohda kulunut Kik seuralista ja kokeile jotain ihan uutta.


Kuten alussa lupasimme, täältä et tule löytämään Kik seuraa vaan palvelu on suunnattu puhtaasti seksikumppanin löytämiseen.

Koska kaikille on jo alusta asti selvää mikä on pelin henki, on itse asiaan pääseminen huomattavasti helpompaa kuin perinteisessä seuranhakupalvelussa. Toki mikään ei estä sinua pyytämästä kumppaniehdokkaalta Kikkiä - ylläpito ei puutu siihen mitä kautta jäsenet seksitreffinsä lopulta sopivat.

Aktiivisimmat alueet jäsenmäärän perusteella ovat tällä hetkellä Helsinki, Vantaa, Tampere, Turku ja Oulu. Jos oma asuinalueesi ei satu olemaan listalla niin ei hätää - palvelumme käyttäjiä löytyy suuri joukko myös pienemmiltä paikkakunnilta. Voit käydä kurkkaamassa oman paikkakuntasi tilanteen rekisteröitymällä palveluun. Se on täysin ilmaista ja saat tilin käyttöösi alle minuutissa.

Turvallisuus

Tosituhma suosittelee kasvojen sumentamista kaikille näkyvistä kuvista, jotta palveluumme eksynyt naapurisi ei sinua ihan heti tunnista. Toinen asia, josta haluamme käyttäjiämme muistuttaa, on ensitapaamisen turvallisuudesta huolehtiminen. Ymmärrämme, että kiima voi olla molemmin puolin kova, muta siitä huolimatta suosittelemme ensimmäisen tapaamisen sopimista julkiselle paikalle molempien osapuolten turvallisuuden varmistamiseksi.

Kun kaikki on kunnossa, on treffejä helppo jatkaa jommankumman osapuolen kotona tai vaikka hotellilla.

Kenelle Tosituhma sopii?

Seksiseuran haku on avoinna kaikille seikkailunhaluisille täysi-ikäisille ikään, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Voit olla sinkku, varattu tai vaikka pariskunta hakemassa uusia kokemuksia rivon ilottelun merkeissä - Tosituhman palveluun ovat kaikki tervetulleita.

√Ąl√§ siis odota vaan tule mukaan ja sovi seksitreffit jo t√§n√§√§n. Takaamme, ett√§ tulet l√∂yt√§m√§√§n seksiseuraa nopeasti Suomen nopeimmin kasvavasta aikuisten deittipalvelusta.

Copyright © 2020 Tosituhma.com | Seuranhaku rohkeille