Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö


1. Tietosuojakäytännön yhteenveto

Tämä tietosuojakäytäntö kattaa sen, miten käsittelemme tietoja, jotka kerätään, kun käytät tai kirjaudut palveluihimme. Tämä tietosuojakäytäntö kattaa myös, miten käsittelemme sinuun liittyviä tietoja, jotka yhteistyökumppanimme jakavat kanssamme tai jotka me jaamme yhteistyökumppaniemme kanssa.

Verkkosivusto on sitoutunut tarjoamaan sinulle ammattimaisia ja laadukkaita esittelyitä ja deittipalveluita ja sen vuoksi haluamme myös suojella yksityisyyttäsi. Seuraamme kaikkia niitä sääntöjä, jotka tässä dokumentissa on mainittu. Ne tulee ymmärtää yhdessä verkkosivuston Käyttöehtojen kanssa. Verkkosivuston tietosuojakäytäntöä sovelletaan asiakastietoihin, jotka keräämme verkkosivustomme kautta, ja sen tarkoitus on varmistaa, että voit käyttää sivustoa ja pitää yhteyttä muihin jäseniin kantamatta huolta tietosuojastasi.

Yksityisyytesi on meille tärkeää, ja haluamme sinun selvästi ymmärtävän, kuinka sinun antamasi tai verkkosivuston käyttösi aikana kerättyjä tietoja käytetään, jotta vierailusi olisi mukavampi ja jotta saat tietoja ja mahdollisuuksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Käyttämällä verkkosivustoa ja/tai palveluitamme ilmoitat hyväksyväsi Tietosuojakäytäntömme ja Käyttöehtomme. Jos et hyväksy tätä Tietosuojakäytäntöä etkä Käyttöehtojamme, pyydämme sinua poistumaan verkkosivustolta.

Kaikki tämän käytännön viittaukset sivustoon Tosituhma.com, "me", "meidän" ja muut taivutusmuodot tulee tulkita vastaavasti.

Samoin viitteet "sinä", "sinun" ja muut taivutusmuodot tässä Tietosuojakäytännössä viittaavat sinuun verkkosivuston käyttäjänä, ellei toisin mainita.

2. Erityinen ilmoitus koskien alaikäisiä

Kuten Käyttöehdoissamme mainitaan, pyydämme, etteivät alle 18-vuotiaat lähetä tietojaan meille. Verkkosivusto ei kerää tietoisesti alle 18-vuotiaiden lasten tietoja. On vanhemman tai huoltajan vastuulla varmistaa, ettei huollettava lapsi väärinkäytä tietokonetta tai muuta elektroniikkaa yrittääkseen avata tai millään tavalla käyttää verkkosivustoamme tai palveluamme. Odotamme ja vaadimme myös, että jokainen verkkosivustomme ja palvelumme käyttäjä vahvistaa, että hän pitää kirjautumistiedot lasten tai alaikäisten ulottumattomissa.

3. Miten keräämme henkilötietojasi?

Henkilötietojasi voidaan kerätä tai niihin päästä käsiksi monella tavalla, kuten:

1. Suoraan sinulta (joko suoraan tai verbaalisesti), kun ryhdyt käyttäjäksemme tai luot tilin ja suoraan tai epäsuoraan palveluidemme käytön myötä;

2. Kirjeenvaihdon kautta sähköpostitse jne;

3. Kolmansilta osapuolilta saatuna liittyen meidän tarjoamiimme palveluihin saatuamme lupasi, jonka voimme saada joko suoraan sinulta tai epäsuoraan toimiesi kautta. Tällaisissa tilanteissa varmistamme, että tällaiset kolmannet osapuolet saavat paljastaa näitä tietoja meille.

Saatamme saada henkilötietojasi myös verkkosivuston (Tosituhma.com) käyttösi kautta tai verkkosivustomme evästeiden kautta.

4. Laillinen peruste henkilötietojen käsittelylle

Meillä on seuraava laillinen peruste henkilötietojesi käsittelylle:

Tarjotaksemme palveluitamme sinulle: laillinen peruste henkilötietojesi käsittelylle on meiltä pyydetyn palvelun tarjoaminen tai minkä tahansa sopimuksen, jonka olet solminut kanssamme, tarjoaminen. Henkilötietojasi voidaan käyttää tilisi ja profiilisi ylläpitämiseen, jotta pystyt olla yhteydessä muihin käyttäjiin alustallamme.

Suostumus: Tietyissä tilanteissa saatamme kysyä suostumustasi tiettyihin asioihin. Kun suostumuksesi vaaditaan henkilötietojen keräämiseen, käsittelyyn ja paljastamiseen, varmistamme, että tällainen suostumus annetaan vapaaehtoisesti. Saatamme pyytää sinulta myös lupaa lähettää ajoittain markkinointimateriaalia, jonka uskomme sopivan sinulle. Tällaisia markkinointiyhteydenottoja lähetetään sinulle vain, jos olet tilannut uutiskirjeen. Sinulle annetaan täten tieto, että pystyt peruuttamaan suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn laillisten tai sopimusoikeudellisten rajoitusten puitteissa.

Lailliset intressit: Saatamme käsitellä henkilötietojasi laillisten intressiemme perusteella, mukaan lukien jotta voimme tarjota sinulle palveluamme, analysoidaksemme käyttäjien käyttäytymistä parantaaksemme palveluamme ja paranteeksemme sisältöämme sekä hallinnollisiin tarkoituksiin.

Copyright © 2020 Tosituhma.com | Seuranhaku rohkeille.